Aripioare caramelizate în sos teriyaki la CRISPi

Aripioare caramelizate în sos teriyaki la CRISPi
Aripioare caramelizate în sos teriyaki la CRISPi

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg aripioare de pui proaspete
• Sare și piper negru măcinat, după gust
• 2 linguri ulei de floarea-soarelui
• 100 ml sos teriyaki
• 2 fire de ceapă verde, tăiate subțire
• 1 linguriță semințe de susan

Descriere

Această rețetă specială de aripioare este exact ce aveai nevoie dacă îți e poftă de „ceva bun”!

Mod de preparare

Pasul 1
Pune plăcuța pentru prăjire (Crisper Plate) în recipientul mare.Adaugă aripioarele de pui, sare, piper și ulei în recipient și amestecă bine.

Pasul 2
Montează adaptorul pe CRISPi PowerPod, apoi instalează-l pe recipient.Apasă MODE până când se aprinde funcția AIR FRY, setează timpul la 40 de minute și apasă START pentru a începe gătirea.

Pasul 3
Când pe afișaj rămân 20 de minute, scoate PowerPod-ul cu adaptorul montat și întoarce aripioarele folosind clești cu vârf din silicon.Pune PowerPod-ul înapoi pe recipient și apasă START pentru a continua gătirea. Repetă această operațiune când pe afișaj rămân 8 minute.

Pasul 4
La final, verifică dacă aripioarele au atins temperatura internă de 75°C folosind un termometru extern.Transferă-le într-un bol mare, adaugă sosul teriyaki și amestecă pentru a le acoperi uniform. Presară ceapa verde și semințele de susan înainte de servire.