Buchețele de conopidă Buffalo cu sos de brânză albastră la airfryerul portabil CRISPi

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Sare de mare și piper negru măcinat, după gust |
• Spray cu ulei vegetal, după necesitate |
• 40 g făină albă |
• ½ linguriță granule de ceapă |
• ¼ linguriță granule de usturoi |
• ¼ linguriță chimen măcinat |
• ½ linguriță boia |
• 70 ml lapte |
• 215 g conopidă, tăiată în buchețele de aprox. 4 cm |
• 30 ml sos Buffalo |
Sos de brânză albastră: |
• 30 g smântână fermentată |
• 15 g maioneză |
• 40 g brânză albastră, fărâmițată |
• 1 lingură zeamă de lămâie |
• 1 lingură ciboulette (arpagic verde), tocată fin |
• Sare de mare și piper negru măcinat, după gust |
Descriere
Conopida nu a fost niciocoadtă mai delicioasă la Ninja CRISPi!
Mod de preparare
Preparat cu
-200lei
