Tiramisu la espressorul Luxe Café Premier by Cu Cireșel la joacă
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
|
Cantități pentru 4 porții: |
| • 10-12 pișcoturi |
| • Double espresso |
| • 250 g mascarpone rece |
| • 200 g smântână lichidă pentru frișcă, rece |
| • 60 g zahăr pudră |
| • Scorțișoară Ceylon |
Descriere
Desertul perfect de weekend și nu numai: cremă catifelată + pișcoturi + espresso intens, pregătit la Ninja Luxe Café Premier ES601 - un tiramisu reinventat, direct la pahar, pentru momente în care vrei să impresionezi rapid și elegant.
Mod de preparare
Se pregătește mai întâi espresso pentru a se răci până e gata crema.
Pentru cremă am adăugat în bolul robotului mascarpone rece, zahăr pudră și smântână lichidă, tot rece. Am mixat până am obținut o cremă fină și aerată.
Am trecut apoi la montarea în cupe. Am așezat pișcoturile, le-am însiropat cu espresso, am adăugat crema și am decorat cu scorțișoară Ceylon și boabe de cafea. Am pus cupele la rece pentru câteva ore, apoi ne-am bucurat de un desert savuros, îndrăgit de toți iubitorii de cafea și nu numai.
Pentru cremă am adăugat în bolul robotului mascarpone rece, zahăr pudră și smântână lichidă, tot rece. Am mixat până am obținut o cremă fină și aerată.
Am trecut apoi la montarea în cupe. Am așezat pișcoturile, le-am însiropat cu espresso, am adăugat crema și am decorat cu scorțișoară Ceylon și boabe de cafea. Am pus cupele la rece pentru câteva ore, apoi ne-am bucurat de un desert savuros, îndrăgit de toți iubitorii de cafea și nu numai.
Preparat cu
-1.300lei
Ninja
Espressor semi-automat 3in1 Luxe Cafe Premier ES601, cold brew, inox Ninja
Extracție la rece Cold Brew
Sistem automat de spumare Dual Froth
• in stoc
PRP: 3.299,99lei
1.999,99lei