Tiramisu la espressorul Luxe Café Premier by Cu Cireșel la joacă

Tiramisu la espressorul Luxe Café Premier by Cu Cireșel la joacă
Tiramisu la espressorul Luxe Café Premier by Cu Cireșel la joacă

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Cantități pentru 4 porții:
• 10-12 pișcoturi
• Double espresso
• 250 g mascarpone rece
• 200 g smântână lichidă pentru frișcă, rece
• 60 g zahăr pudră
• Scorțișoară Ceylon

Descriere

Desertul perfect de weekend și nu numai: cremă catifelată + pișcoturi + espresso intens, pregătit la Ninja Luxe Café Premier ES601 - un tiramisu reinventat, direct la pahar, pentru momente în care vrei să impresionezi rapid și elegant.

Mod de preparare

Se pregătește mai întâi espresso pentru a se răci până e gata crema.

Pentru cremă am adăugat în bolul robotului mascarpone rece, zahăr pudră și smântână lichidă, tot rece. Am mixat până am obținut o cremă fină și aerată.

Am trecut apoi la montarea în cupe. Am așezat pișcoturile, le-am însiropat cu espresso, am adăugat crema și am decorat cu scorțișoară Ceylon și boabe de cafea. Am pus cupele la rece pentru câteva ore, apoi ne-am bucurat de un desert savuros, îndrăgit de toți iubitorii de cafea și nu numai.