Aripioare de pui la grătarul electric Woodfire OG701

Aripioare de pui la grătarul electric Woodfire OG701
Aripioare de pui la grătarul electric Woodfire OG701

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,8 kg aripioare de pui proaspete
• Condiment Cajun, după gust
• Sare, după gust
• Piper negru măcinat, după gust

Descriere

Aripioare Cajun crocante și fragede, gătite cu aromă de fum autentică la Ninja Woodfire.

Mod de preparare

Pasul 1
Montează grătarul, așezându-l plat deasupra elementului de încălzire și apasă ușor până intră în poziție. Pune coșul Air Crisp pe grătar, apoi închide capacul.

Pasul 2
Ținând capacul cutiei pentru pelete deschis, toarnă peletele cu ajutorul lingurii speciale până când cutia este plină. Închide capacul cutiei.

Pasul 3
Rotește selectorul pe funcția AIR CRISP. Apasă butonul WOODFIRE FLAVOR. Setează temperatura la 200°C (390°F) și timpul la 30 de minute. Apasă START/STOP pentru a începe preîncălzirea (aceasta durează aprox. 8–10 minute).

Pasul 4 Într-un bol mare, amestecă aripioarele de pui cu condiment Cajun, sare și piper până sunt acoperite uniform.

Pasul 5
Când aparatul emite semnalul sonor și pe ecran apare mesajul ADD FOOD, deschide capacul și așază aripioarele în coș. Închide capacul pentru a începe gătirea. Pe parcurs, deschide capacul de câteva ori și folosește cleștii cu vârf de silicon pentru a întoarce aripioarele.

Pasul 6
La final, deschide capacul, scoate aripioarele din coș și servește.