Biscuiți red velvet la cuptorul electric Foodi 10 în 1 DT200

Biscuiți red velvet la cuptorul electric Foodi 10 în 1 DT200
Biscuiți red velvet la cuptorul electric Foodi 10 în 1 DT200

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 220 g făină albă
• 2 linguri cacao neîndulcită
• 1 linguriță bicarbonat de sodiu
• 1/4 linguriță sare
• 115 g unt, moale
• 150 g zahăr brun
• 50 g zahăr tos
• 1 ou
• 1 lingură cremă de brânză
• 1 lingură lapte
• 2 lingurițe extract de vanilie
• 1 lingură colorant roșu alimentar
• 170 g fulgi de ciocolată albă

Descriere

Fursecuri Red Velvet, moi și colorate, cu fulgi de ciocolată albă care se topesc în fiecare mușcătură. Dulcele perfect pentru momentele când vrei ceva special!

Mod de preparare

Pasul 1
Amestecă făina, cacaua, bicarbonatul și sarea într-un bol mediu. Lasă deoparte.

Pasul 2
Într-un bol mare, mixează untul, zahărul brun și zahărul tos până devin o cremă fină. Adaugă oul, crema de brânză, laptele, vanilia și colorantul roșu. Amestecă până la omogenizare.

Pasul 3
Încorporează treptat ingredientele uscate. La final, adaugă fulgii de ciocolată albă și amestecă ușor.

Pasul 4.
Ia câte 2 linguri de aluat pentru fiecare fursec și așază aproximativ 9 bucăți pe tavă.

Pasul 5
Montează grătarul pe nivelul 3. Selectează BAKE, temperatura 175°C și timpul 20 minute. Apasă START/STOP pentru preîncălzire.

Pasul 6
După ce cuptorul s-a preîncălzit, pune tava pe nivelul 3. Închide ușa și coace fursecurile timp de 9–10 minute.

Pasul 7
Repetă pașii 4 și 6 cu restul de aluat.