Pachețele crocante cu Camembert și sos de merișoare la cuptorul electric Foodi 10 în 1 DT200

Pachețele crocante cu Camembert și sos de merișoare la cuptorul electric Foodi 10 în 1 DT200
Pachețele crocante cu Camembert și sos de merișoare la cuptorul electric Foodi 10 în 1 DT200

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 g brânză Camembert
• 250 g foi de plăcintă
• 12 lingurițe sos de merișoare
• 75 g unt topit

Descriere

Pachețele crocante, umplute cu brânză Camembert topită și sos dulce-acrișor de merișoare.  Un aperitiv elegant, perfect pentru sărbători sau seri speciale.

Mod de preparare

Pasul 1
Taie brânza Camembert în 12 triunghiuri. Desfă foile de plăcintă și taie-le în pătrate de 12 cm. Unge fiecare pătrat cu unt topit și suprapune 4 foi în unghi, astfel încât colțurile să formeze o stea. Pune o bucată de Camembert în mijloc și adaugă o linguriță de sos de merișoare deasupra. Strânge marginile foilor și răsucește-le ușor pentru a forma un mic pachețel. Așază-le pe tava de copt și repetă procesul pentru restul ingredientelor.

Pasul 2
Montează grătarul metalic pe nivelul 2 al cuptorului. Selectează funcția BAKE, setează temperatura la 190°C și timpul la 15 minute, apoi apasă START/STOP pentru preîncălzire.

Pasul 3
După preîncălzire, pune tava pe grătarul de la nivelul 3 și închide ușa cuptorului pentru a începe coacerea.

Pasul 4
Servește pachețelele calde, cu brânza topită și sosul dulce-acrișor de merișoare — un aperitiv elegant și savuros!