Piept de pui cu inele de ceapă congelate la airfryerul Double Stack XL SL400

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 450 g inele de ceapă congelate |
• 2 bucăți de piept de pui (170–225 g fiecare) |
Descriere
Încearcă și tu aceasta rețetă de inele de ceapă cu piept de pui gătite rapid la airfryerul tău Ninja Double Stack XL.
Mod de preparare
Așază placa de rumenire (crisper plate) în partea de jos a fiecărui coș.
Adaugă inelele de ceapă congelate deasupra plăcii de rumenire, apoi pune un suport tip „Stacked Meal Rack” deasupra inelelor și așază piepturile de pui pe suport. Introdu coșul în Zona 1 sau Zona 2 a aparatului.
Selectează funcția DOUBLE STACK PRO (aparatul va selecta automat funcția AIR FRY și temperatura de 232°C), apoi setează timpul pentru zonă la 15 minute și apasă START/PAUSE pentru a începe gătirea.
La finalul programului, folosește un termometru pentru carne pentru a verifica dacă puiul a ajuns la temperatura dorită. Dacă este necesar, adaugă timp suplimentar. Scoate piepturile de pui de pe suport și lasă-le deoparte. Pentru a îndepărta suportul, folosește clești pentru a-l prinde din mijloc sau poartă mănuși termice și ridică-l cu ajutorul mânerelor laterale. Servește pieptul de pui cald, alături de inelele de ceapă.
Adaugă inelele de ceapă congelate deasupra plăcii de rumenire, apoi pune un suport tip „Stacked Meal Rack” deasupra inelelor și așază piepturile de pui pe suport. Introdu coșul în Zona 1 sau Zona 2 a aparatului.
Selectează funcția DOUBLE STACK PRO (aparatul va selecta automat funcția AIR FRY și temperatura de 232°C), apoi setează timpul pentru zonă la 15 minute și apasă START/PAUSE pentru a începe gătirea.
La finalul programului, folosește un termometru pentru carne pentru a verifica dacă puiul a ajuns la temperatura dorită. Dacă este necesar, adaugă timp suplimentar. Scoate piepturile de pui de pe suport și lasă-le deoparte. Pentru a îndepărta suportul, folosește clești pentru a-l prinde din mijloc sau poartă mănuși termice și ridică-l cu ajutorul mânerelor laterale. Servește pieptul de pui cald, alături de inelele de ceapă.