Ciorbă de perișoare la multicookerul Foodi OP500, by Arome și Magie
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 3 morcovi medii |
| • 3 cartofi medii |
| • 1 zucchini |
| • 1 ceapă mare |
| • 3 fire de apio (sau ¼ țelină rădăcină) |
| • 1 ardei kapia |
| • 1 lingură vegeta (sau 1-2 lingurițe de sare, in functie de cat de sarata este zeama de varza; ideal ar fi sa se puna la final) |
| • 1.5 litri apă |
| • 1 litru borș |
| • 500 ml zeamă de varză |
| • 100 gr.pastă de tomate |
| • 2-3 linguri ulei |
|
Pentru perișoare: 1 kg carne tocată de pui, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură mărar, 1 ceapă mare, 2 lingurițe sare, 1 linguriță piper, 1 ou, 3-4 linguri făină pentru tăvălit |
Descriere
Ciorba de perișoare este un clasic de care nu ne putem sătura. Acum o poți găti și mai simplu la multicookerul Ninja Foodi OP500, după rețeta Arome și Magie.
Mod de preparare
Tocăm legumele. În vasul Ninja punem uleiul, setăm Sear/Saute Hi, adăugăm legumele și le călim timp de aprox. 15 minute. Oprim funcția de sotare, adăugăm apa, borșul, zeama de varză, pasta de tomate și vegeta.
Perișoarele: tocăm mărunt pătrunjelul, mărarul și ceapa. Amestecăm cu carnea, condimentele și oul. Formăm perișoarele și le tăvălim prin făină. Le scufundăm ușor în vasul Ninja.
Setăm Hi Pressure, 15 minute; 5 minute Natural Release, apoi eliberăm presiunea (Quick Release).
Servim cu pătrunjel sau leuștean tocat mărunt.
Poftă bună!
Perișoarele: tocăm mărunt pătrunjelul, mărarul și ceapa. Amestecăm cu carnea, condimentele și oul. Formăm perișoarele și le tăvălim prin făină. Le scufundăm ușor în vasul Ninja.
Setăm Hi Pressure, 15 minute; 5 minute Natural Release, apoi eliberăm presiunea (Quick Release).
Servim cu pătrunjel sau leuștean tocat mărunt.
Poftă bună!