Ciorbă de văcuță la multicookerul Foodi OP500 by Arome&Magie

Ciorbă de văcuță la multicookerul Foodi OP500 by Arome&Magie
Ciorbă de văcuță la multicookerul Foodi OP500 by Arome&Magie

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 3 bucăți de rasol de vită
• 2-3 oase de vită
• 3 morcovi medii
• ¼ țelină sau 2 fire de apio
• ¼ varză roșie mică
• 2 cartofi medii
• 1 ceapă
• 1 ardei kapia
• 3 linguri pastă de tomate
• 2 legături de leuștean
• 2 litri de borș
• 1-1.5 litri de apă
• 1 lingură de sare (sau vegeta de casă)

Descriere

Un prând delicios și clasic, rețeta de ciorbă de văcuță o pregătești acum mai simplu la multicookerul tău Ninja!

Mod de preparare

În vasul Ninja punem bucățile de rasol și oasele de vită, 1 litru de apă. Setăm HP High Pressure 40 de minute.

Până fierbe rasolul, tocăm legumele. După eliberarea presiunii, scoatem rasolul și oasele din oală. Strecurăm zeama de impurități și o punem înapoi în vas. Dezosăm rasolul, tăiem carnea cubulețe, o punem înapoi în oală. Adăugăm legumele, borșul și sarea/vegeta.

Setăm HP High Pressure 20 minute.

La final, adăugăm leușteanul tocat mărunt.

Poftă bună!