Sandwich Pullet Pork la multicooker Foodi 9in1

Sandwich Pullet Pork la multicooker Foodi 9in1
Sandwich Pullet Pork la multicooker Foodi 9in1

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,1–1,4 kg pulpă de porc fără os, crudă, tăiată în cuburi de aproximativ 2,5 cm
• 2 linguri condiment pentru barbecue
• 1 lingură pudră de usturoi
• 2 lingurițe sare
• 250 ml oțet de mere
• 1 conservă (170 g) pastă de roșii

Pentru servire:
• Chifle de cartofi
• Salată coleslaw

Descriere

Ai încercat până acum pulled pork la multicooker? Este simplu si usor de pregătit la multicookerul tău Ninja Foodi 9in1. 

Mod de preparare

Adaugă carnea de porc, condimentele și oțetul în oală. Montează capacul pentru gătire sub presiune, asigurându-te că supapa de eliberare a presiunii este în poziția SEAL (etanșare).

Selectează funcția PRESSURE și setează nivelul pe HIGH. Setează timpul la 35 de minute. Apasă START/STOP pentru a începe gătirea.

Când gătirea sub presiune s-a încheiat, eliberează rapid presiunea rotind supapa în poziția VENT (eliberare). Îndepărtează cu grijă capacul după ce presiunea s-a eliberat complet.

Selectează funcția SEAR/SAUTÉ și setează temperatura pe MEDIUM-HIGH. Apasă START/STOP pentru a începe.

Adaugă pasta de roșii și amestecă bine. Lasă carnea să fiarbă ușor timp de 10 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate, amestecând din când în când cu o lingură de lemn sau clești pentru a mărunți carnea.
Servește carnea de porc mărunțită în chifle de cartofi, cu salată coleslaw deasupra.