Pască reinterpretată cu fistic și matcha, la robotul de bucătărie 3 în 1 BN800, by Ana Ioniță

Pască reinterpretată cu fistic și matcha, la robotul de bucătărie 3 în 1 BN800, by Ana Ioniță
Pască reinterpretată cu fistic și matcha, la robotul de bucătărie 3 în 1 BN800, by Ana Ioniță

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 450g brânză de vaci
• 3 ouă
• 1 borcan cremă de fistic
• 2 lingurițe matcha
• 50g îndulcitor 0 kcal
• 250g cremă vegetală pentru frișcă
• 1 lingură amidon

Descriere

Ești fan Pască, însă varianta clasică ți se pare grea? Alege această alternativă light, mai rapidă și mai ușor de preparat, după rețeta Anei Ioniță. Asta NU este pasca bunicii, este o pască reinventată: cremoasă, fină, cu aromă de fistic și un strop de matcha pentru extra aromă și culoare!

Mod de preparare

Mixează brânza zahărul și ouăle timp de 1 minut sau până de omogenizează

Într-un vas separat combină frișca, crema de fistic și pudra de matcha și apoi adaugă compoziția în robot, peste crema de brânză

Mixează din nou până se omogenizează întreaga compoziție, iar la final adaugă zahăr pudră sau îndulcitorul favorit

Toarnă într-o tavă și dă preparatul la cuptor sau la airfryer pentru 20 de minute ma 180° C sau până ce preparatul capătă un exterior ușor arămiu

Decorează cu pastă de fistic, nuci și petale de trandafir.

Poftă bună!