Înghețată Unicorn la CREAMi Deluxe by Cu Cireșel la joacă

Înghețată Unicorn la CREAMi Deluxe by Cu Cireșel la joacă
Înghețată Unicorn la CREAMi Deluxe by Cu Cireșel la joacă

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Înghețată de căpșuni:
• 225 căpșuni
• 95 g smântână grasă
• 200 g lapte condensat homemade
• 100 g lapte cu 3,7% grăsime

Sorbet de mango cu busuioc:
• 400 g pulpă de mango bine copt
• 100 ml lapte de cocos homemade
• 2–3 frunze de busuioc proaspăt

Frozen yoghurt cu spirulină albastră:
• 300 g iaurt grecesc 10% grăsime
• 60 g miere
• ½ linguriță pudră spirulină albastră
• 50 g lapte cu 3,7% grăsime
• 1 linguriță extract de vanilie
• 1 vârf de cuțit sare fină

Descriere

Când nu știi dacă vrei înghețată dulce, exotică sau
refreshing, le faci pe toate trei și le pui în același bol: înghețată cremoasă de căpșuni, sorbet tropical de mango cu cocos & busuioc și frozen yoghurt răcoros, cu miere și spirulină albastră. 

Mod de preparare

Înghețată de căpșuni 
Am zdrobit căpșunile decongelate în recipientul Ninja CREAMi și am adăugat peste ele amestecul obținut din celelalte ingrediente, mixate cu ajutorul blenderului.
Am omogenizat și am introdus recipientul la congelator pentru cel aproximativ 24 ore.
Pentru a obține o înghețată cremoasă, am folosit funcția Ice cream și de 2 ori funcția re-spin.

Sorbet de mango cu busuioc
Am omogenizat ingredientele cu ajutorul blenderului și am turnat amestecul în recipientul Ninja CREAMi. 
Am introdus recipientul la congelator pentru circa 24 ore.
Pentru o textură cremoasă, am folosit funcția Sorbet și o dată funcția re-spin.

Frozen yoghurt cu spirulină albastră
Am pregătit o compoziție omogenă, cu ajutorul blenderului, pe care am transferat-o apoi în recipientul Ninja CREAMi. 
L-am depozitat în congelator pentru cel puțin 24 ore, iar a doua zi am folosit funcția Frozen Yoghurt. În cazul meu nu a mai fost nevoie de funcția re-spin, însă o puteți folosi în funcție de preferințe.