Supă cremă de sparanghel la Blender & Soup Maker HB150 by Arome&Magie

Supă cremă de sparanghel la Blender & Soup Maker HB150 by Arome&Magie
Supă cremă de sparanghel la Blender & Soup Maker HB150 by Arome&Magie

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 30 gr.unt
• 2 linguri ulei
• 1 ceapă (tăiată sferturi)
• 2 căței de usturoi
• 450 gr.sparanghel (tăiat bucățele; fără partea lemnoasă)
• 1 cartof mediu (aprox. 200 gr.– tăiat bucățele)
• 500 ml supă stock de legume sau apă
• 150 ml smântână de gătit 35% grăsime

Condimente: 1 linguriță de sare (sau 1 de vegeta)

Descriere

O supă cremă este mereu o idee bună pentru un boost de vitamine. Încearcă și tu supa cremă de sparanghel după rețeta Arome&Magie!

Mod de preparare

Untul, uleiul, ceapa tăiată sferturi și usturoiul se pun în vas.

Se setează CHOP.

Se setează SAUTE.

Se adaugă restul ingredientelor. Se setează Smooth Soup.

Dacă se dorește o consistență mai fină, la final se selectează Blend, High, 1 minut. Eventual se trece și printr-o sită.

Pentru decor: ½ linguriță piper cu lămâie, fâșii de somon afumat