Cotlet de porc cu ierburi aromate și fasole verde la airfryerul Double Stack XL SL451

Cotlet de porc cu ierburi aromate și fasole verde la airfryerul Double Stack XL SL451
Cotlet de porc cu ierburi aromate și fasole verde la airfryerul Double Stack XL SL451

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru cotlete:
• 1 lingură ulei de măsline
• 2 lingurițe rozmarin și cimbru, fin tocate
• Sare și piper, după gust
• 2 cotlete groase de porc, 250 g fiecare
• 1 lingură ulei de măsline

Pentru fasole verde:
• 300 g fasole verde
• 1 lingură ulei de măsline
• Sare și piper, după gust

Descriere

Cotlete de porc fragede, aromate cu rozmarin și cimbru, gătite perfect la airfryer și servite alături de fasole verde crocantă – o cină simplă, echilibrată și plină de savoare.

Mod de preparare

Unge cotletele de porc cu ulei de măsline și freacă-le cu rozmarin și cimbru. Condimentează cu sare și piper.

Într-un bol, amestecă fasolea verde cu ulei de măsline și condimentează după gust.

Montează placa crisper în sertarul Zonei 1 și așază cotletele de porc în interior. Introdu termometrul în partea cea mai groasă a unuia dintre cotlete, trece cablul prin decupajul sertarului și conectează-l la unitate.

Montează placa crisper în sertarul Zonei 2 și adaugă fasolea verde.

Setează Zona 1: ROAST, temperatura 190°C, preset mic, selectează „pork” și alege nivelul de gătire preferat.

Setează Zona 2: AIR FRY, temperatura 190°C, timp 8 minute.

Apasă SYNC, apoi butonul de pornire.

Agită fasolea verde de 1-2 ori în timpul gătirii pentru o rumenire uniformă.

La final, lasă cotletele să se odihnească 5 minute, apoi servește-le alături de fasole verde.