Mușchi de porc cu legume la cuptor la airfryerul Double Stack XL SL 451

Mușchi de porc cu legume la cuptor la airfryerul Double Stack XL SL 451
Mușchi de porc cu legume la cuptor la airfryerul Double Stack XL SL 451

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru mușchiul de porc:
• 1 lingură ulei de măsline
• 700 g mușchi de porc
• Sare și piper, după gust

Pentru legumele coapte:
• 3 dovlecei, feliați în rondele de 1 cm
• 1 ardei roșu, tăiat felii de 2,5 cm
• 1 ardei galben, tăiat felii de 2,5 cm
• 2 ardei roșii, tăiați în 8 bucăți fiecare
• 4 căței de usturoi, zdrobiți
• 2 linguri ulei de măsline
• Sare și piper, după gust

Descriere

Mușchi de porc fraged, aromat și suculent, gătit la perfecțiune, servit alături de legume coapte cu usturoi – o combinație echilibrată și plină de savoare.

Mod de preparare

Unge mușchiul de porc cu ulei de măsline, apoi condimentează cu sare și piper.

Într-un bol, amestecă legumele cu ulei și usturoi, apoi asezonează după gust.

Montează placa crisper în sertarul Zonei 1 și pune mușchiul de porc în interior. Introdu termometrul în partea cea mai groasă a cărnii, trece cablul prin decupajul sertarului și conectează-l la unitate.

Montează placa crisper în sertarul Zonei 2 și adaugă legumele.

Setează Zona 1: ROAST, temperatura 190°C, preset mare, selectează „pork” și alege nivelul de gătire preferat.

Setează Zona 2: ROAST, temperatura 190°C, timp 25 minute.

Apasă SYNC, apoi butonul de pornire.

Amestecă și întoarce legumele de câteva ori în timpul gătirii pentru a se rumeni uniform.

La final, lasă mușchiul de porc să se odihnească câteva minute și servește-l alături de legumele coapte.