Biscuiți Cheesecake cu Căpșuni și Pudră Proteică la multicookerul Combi 11in1 by Ana Ioniță

Biscuiți Cheesecake cu Căpșuni și Pudră Proteică la multicookerul Combi 11in1 by Ana Ioniță
Biscuiți Cheesecake cu Căpșuni și Pudră Proteică la multicookerul Combi 11in1 by Ana Ioniță

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru umplutura de cheesecake:
• 170 g cremă de brânză light (rece)
• 3 măsuri (aprox. 100g) pudră proteică

Pentru gemul de căpșuni:
• 340 g căpșuni proaspete, tăiate mărunt
• 2 linguri îndulcitor fără calorii

Pentru aluatul de biscuiți:
• 344 g făină albă (aprox. 2 ¾ căni)
• ½ linguriță praf de copt
• ½ linguriță bicarbonat de sodiu
• ½ linguriță sare
• 200 g îndulcitor fără calorii granulat
• 2 linguri coajă rasă de lămâie
• 227 g unt nesărat, foarte moale
• 1 ou (la temperatura camerei)
• 2 lingurițe extract de vanilie

Descriere

Un desert care iubește corpul tău la fel de mult cât iubești tu dulcele.

Mod de preparare

1. Prepararea umpluturii de cheesecake:
Într-un bol mic, amestecă crema de brânză și pudra proteică până obții o compoziție omogenă și pufoasă.
Împarte compoziția în 16 porții egale și modelează-le în discuri plate.
Așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și congelează-le până devin ferme.

2. Prepararea gemului de căpșuni:
Într-o cratiță medie, adaugă căpșunile și îndulcitorul.
Gătește la foc mediu, amestecând și zdrobind căpșunile, până când amestecul se reduce si devine gros.
Lasă să se răcească complet.


1. Într-un bol mediu, amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un bol mare, freacă coaja de lămâie cu îndulcitorul pentru a elibera aromele.
Adaugă untul moale și mixează până obții o cremă pufoasă.
Încorporează oul și extractul de vanilie, mixând până când compoziția devine aerată.
Adaugă treptat amestecul de ingrediente uscate, amestecând până la omogenizare.


Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.


Ia aproximativ 2 linguri de aluat și formează o bilă. Aplatizează bila și așază un disc congelat de umplutură de cheesecake în centru.
Împachetează aluatul în jurul umpluturii, sigilând bine marginile.


Coace biscuiții timp de 11-12 minute sau până când marginile devin ușor aurii.