Cheesecake cu mango la Combi 11 în 1

Cheesecake cu mango la Combi 11 în 1
Cheesecake cu mango la Combi 11 în 1

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ¾ cană apă (pentru aburi)
• 1 crustă de tartă cu biscuiți graham de 23 cm, gata preparată, în tavă de aluminiu
• 340 g cremă de brânză (la temperatura camerei, aprox. 1½ pachete de 225 g)
• ½ cană zahăr tos
• 1 linguriță esență de vanilie
• 2 ouă mari
• 1¼ căni piure de mango
• Frișcă (opțional, pentru decor)

Descriere

Cheesecake fin cu mango, cremos și aromat, copt ușor la aburi și răcit lent pentru o textură perfectă. Ideal servit simplu sau cu frișcă.

Mod de preparare

Pune apa în tava Combi Cooker Pan, apoi așază tava crisper peste apă și deasupra crusta de tartă pregătită. Lasă deoparte.

Într-un bol, bate crema de brânză moale cu zahărul și vanilia până devin pufoase și aerate.

Adaugă ouăle, pe rând, amestecând după fiecare, apoi încorporează piureul de mango.

Toarnă compoziția în crusta de tartă pregătită, așază tava Combi Cooker Pan la Nivelul 1 și închide ușa.

Setează SmartSwitch pe COMBI COOKER, alege COMBI BAKE, temperatura 195°C și timpul 15 minute. Apasă START/STOP pentru a începe (aparatul va genera aburi timp de 20 minute).

După finalizare, lasă cheesecake-ul să se răcească 20 minute în tava Combi Cooker Pan.

Răcește la frigider minimum 8 ore sau peste noapte. Servește simplu sau cu frișcă.

Preparat cu