Desert danez cu brânză și cireșe la multicookerul Combi 11in1

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• ½ pachet (110 g) cremă de brânză, la temperatura camerei |
• 1 cană zahăr pudră, împărțită |
• 1 foaie de aluat foitaj gata preparat (dintr-o cutie de 490 g), tăiată în 6 pătrate, decongelat |
• ½ cană umplutură de plăcintă cu cireșe (din conservă) |
• ½ linguriță apă |
Descriere
Foitaj crocant umplut cu cremă fină de brânză și cireșe dulci, glazurat delicat cu zahăr – un desert danez simplu și irezistibil.
Mod de preparare
Așază toate cele 6 bucăți de aluat pe tava de copt.
Într-un bol mic, amestecă crema de brânză cu ½ cană zahăr pudră până devine o cremă fină. Împarte compoziția și întinde-o uniform pe cele 6 pătrate, lăsând o margine de 0,5 cm pe fiecare.
Adaugă umplutura de cireșe peste crema de brânză, împărțind-o egal pe toate pătratele și întinzând ușor, dar păstrând marginea liberă. Introdu tava în nivelul 1 al aparatului.
Închide ușa și setează SmartSwitch pe AirFry. Selectează BAKE/Roast, temperatura 175°C și timpul la 18 minute. Apasă START/STOP pentru a începe gătirea.
După ce timpul s-a scurs, scoate tava și lasă produsele să se răcească 10 minute direct pe tavă.
Amestecă restul de zahăr pudră cu apa până obții o glazură fină. Dacă este prea groasă, adaugă treptat câte ½ linguriță de apă. Cu o furculiță, stropește glazura peste danish-uri.
Preparat cu
-800lei
Ninja
Multicooker Combi 11 în 1 SFP700, 1780W, 12.5L Ninja
Funcție Airfryer
Până la 8 porții simultan
• in stoc
PRP: 1.999,99lei
1.199,99lei