Desert danez cu brânză și cireșe la multicookerul Combi 11in1

Desert danez cu brânză și cireșe la multicookerul Combi 11in1
Desert danez cu brânză și cireșe la multicookerul Combi 11in1

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ½ pachet (110 g) cremă de brânză, la temperatura camerei
• 1 cană zahăr pudră, împărțită
• 1 foaie de aluat foitaj gata preparat (dintr-o cutie de 490 g), tăiată în 6 pătrate, decongelat
• ½ cană umplutură de plăcintă cu cireșe (din conservă)
• ½ linguriță apă

Descriere

Foitaj crocant umplut cu cremă fină de brânză și cireșe dulci, glazurat delicat cu zahăr – un desert danez simplu și irezistibil.

Mod de preparare

Așază toate cele 6 bucăți de aluat pe tava de copt.


Într-un bol mic, amestecă crema de brânză cu ½ cană zahăr pudră până devine o cremă fină. Împarte compoziția și întinde-o uniform pe cele 6 pătrate, lăsând o margine de 0,5 cm pe fiecare.


Adaugă umplutura de cireșe peste crema de brânză, împărțind-o egal pe toate pătratele și întinzând ușor, dar păstrând marginea liberă. Introdu tava în nivelul 1 al aparatului.


Închide ușa și setează SmartSwitch pe AirFry. Selectează BAKE/Roast, temperatura 175°C și timpul la 18 minute. Apasă START/STOP pentru a începe gătirea.


După ce timpul s-a scurs, scoate tava și lasă produsele să se răcească 10 minute direct pe tavă.


Amestecă restul de zahăr pudră cu apa până obții o glazură fină. Dacă este prea groasă, adaugă treptat câte ½ linguriță de apă. Cu o furculiță, stropește glazura peste danish-uri.

Preparat cu