Paste cu creveți și sparanghel la multicookerul Combi 11 în 1

Paste cu creveți și sparanghel la multicookerul Combi 11 în 1
Paste cu creveți și sparanghel la multicookerul Combi 11 în 1

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Nivel 1:
• 1 cutie (450 g) paste linguine
• Zeama de la 2 lămâi
• 2 linguri ulei de măsline extravirgin
• 4 căni apă
• ½ cană vin alb sec
• 3 căței de usturoi, curățați și tocați mărunt
• 1 linguriță fulgi de ardei iute (opțional)
• Coaja de la 1 lămâie
• 1 lingură unt nesărat
• ½ cană pătrunjel proaspăt, tocat fin
• ½ linguriță sare kosher

Nivel 2:
• 225 g sparanghel, tăiat bucăți de 2,5 cm
• 450 g creveți jumbo congelați, decorticați, eviscerați, cu coadă
• 3 căței de usturoi, curățați și tocați mărunt
• 1 cană roșii cherry, tăiate pe jumătate
• Coaja de la 1 lămâie
• 2 linguri ulei de măsline
• 1 linguriță pudră de usturoi
• ½ linguriță sare kosher
• 1 linguriță piper negru

Descriere

Paste cu sos de lămâie și usturoi, servite cu creveți suculenți, sparanghel crocant și roșii cherry – o rețetă mediteraneană ușoară și plină de savoare.

Mod de preparare

Amestecă toate ingredientele pentru Nivel 1 (mai puțin untul și pătrunjelul) în tava Combi Cooker Pan și introdu-o la Nivelul 1.

Într-un bol mare, combină toate ingredientele pentru Nivel 2, apoi întinde-le uniform pe tava de copt (Bake Tray). Introdu tava la Nivelul 2.

Închide ușa aparatului și setează SmartSwitch pe COMBI COOKER. Alege funcția COMBI MEALS, temperatura 175°C și timpul 14 minute. Apasă START/STOP pentru a începe gătirea.

Când timpul s-a scurs, scoate tava și tava Combi Cooker. Amestecă untul și pătrunjelul în pastele linguine.

Servește linguinele calde, cu creveții și sparanghelul deasupra.

Preparat cu