Pizza la tavă la multicookerul Combi 11 în 1

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 240 ml apă (pentru dospit) |
• Spray antiaderent pentru gătit |
• 450 g aluat de pizza cumpărat, adus la temperatura camerei |
• Făină albă, pentru presărare |
• Ulei de măsline, după necesitate |
• 180 g mozzarella integrală, rasă |
• 60 g pepperoni |
• 1/2 cană ardei gras verde, tăiat felii subțiri |
• 1/2 cană ceapă galbenă, curățată și tăiată felii subțiri |
• 1 borcan sos de pizza (400 g) |
• 60 g parmezan ras |
Descriere
Pizza la tavă, cu blat pufos și margini aurii, încărcată cu mozzarella, pepperoni, ardei, ceapă și sos bogat de roșii. O explozie de arome la fiecare felie!
Mod de preparare
Turnați 240 ml apă în tava Combi Cooker, apoi așezați tava Crisper deasupra. Pulverizați uniform cu spray antiaderent. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l pe tavă, apoi introduceți tava la Nivelul 1.
Închideți ușa și setați SmartSwitch™ pe COMBI COOKER. Selectați PROOF, temperatura 35°C și timpul 40 de minute. Apăsați START/STOP pentru a începe dospirea.
După ce dospirea s-a încheiat, scoateți tava și transferați aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Întindeți-l într-un dreptunghi de 38 x 20 cm.
Goliți apa rămasă din tavă și ștergeți. Ungeți fundul și pereții tăvii cu ulei de măsline. Transferați aluatul în tavă, presându-l bine în colțuri și ridicându-l pe margini. Presărați uniform mozzarella, apoi adăugați pepperoni, ardei, ceapă, sosul de pizza și, la final, parmezanul.
Închideți ușa și setați SmartSwitch™ pe STOVETOP/AIR FRY. Selectați PIZZA, temperatura 200°C și timpul 18 minute. Apăsați START/STOP – aparatul va preîncălzi timp de 3 minute și va semnaliza când este gata.
După preîncălzire, deschideți ușa și introduceți tava Combi Cooker la Nivelul 1. Închideți pentru a începe coacerea.
La final, scoateți tava și lăsați pizza să se răcorească înainte de a o tăia și servi.
Închideți ușa și setați SmartSwitch™ pe COMBI COOKER. Selectați PROOF, temperatura 35°C și timpul 40 de minute. Apăsați START/STOP pentru a începe dospirea.
După ce dospirea s-a încheiat, scoateți tava și transferați aluatul pe o suprafață presărată cu făină. Întindeți-l într-un dreptunghi de 38 x 20 cm.
Goliți apa rămasă din tavă și ștergeți. Ungeți fundul și pereții tăvii cu ulei de măsline. Transferați aluatul în tavă, presându-l bine în colțuri și ridicându-l pe margini. Presărați uniform mozzarella, apoi adăugați pepperoni, ardei, ceapă, sosul de pizza și, la final, parmezanul.
Închideți ușa și setați SmartSwitch™ pe STOVETOP/AIR FRY. Selectați PIZZA, temperatura 200°C și timpul 18 minute. Apăsați START/STOP – aparatul va preîncălzi timp de 3 minute și va semnaliza când este gata.
După preîncălzire, deschideți ușa și introduceți tava Combi Cooker la Nivelul 1. Închideți pentru a începe coacerea.
La final, scoateți tava și lăsați pizza să se răcorească înainte de a o tăia și servi.
Preparat cu
-800lei
Ninja
Multicooker Combi 11 în 1 SFP700, 1780W, 12.5L Ninja
Funcție Airfryer
Până la 8 porții simultan
• in stoc
PRP: 1.999,99lei
1.199,99lei