Risotto cu pulpe de pui la multicookerul Combi 11in1

Risotto cu pulpe de pui la multicookerul Combi 11in1
Risotto cu pulpe de pui la multicookerul Combi 11in1

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


NIVEL 1 (Tavă Combi Cooker):
• 2 linguri ulei de rapiță
• 2 căni mazăre și morcovi congelați
• 170 g fiecare pilaf de orez
• 3 1/2 căni apă (aprox. 830 ml)

NIVEL 2 (Tavă de copt):
• 6 pulpe de pui dezosate, fără piele, uscate cu șervețel
• 1 conservă (300 g) supă cremă de ciuperci
• 1 lingură pudră de usturoi
• 170 g ciuperci baby bella feliate
• Sare, după gust
• Piper negru măcinat, după gust
• 2 lingurițe amidon de porumb

Descriere

Un prânz delicios și rapid, ușor de preparat la multicookerul tău Combi 11in1!

Mod de preparare

Pasul 1
Pune toate ingredientele de la Nivelul 1 în tava Combi Cooker și amestecă bine. Introdu tava la Nivelul 1.

Pasul 2
Pune toate ingredientele de la Nivelul 2 într-un bol mare și amestecă până când puiul este acoperit uniform. Transferă compoziția pe tava de copt, întinde-o într-un strat uniform și așază tava la Nivelul 2.

Pasul 3 Închide ușa și setează SmartSwitch™ pe COMBI COOKER. Selectează COMBI MEALS, reglează temperatura la 190°C (375°F) și timpul la 17 minute. Apasă START/STOP pentru a începe gătirea (aparatul va găti la aburi timp de 3 minute).

Pasul 4
După finalizare, scoate tava și recipientul din unitate. Lasă puiul să se odihnească 5 minute, apoi amestecă sosul cremos de ciuperci. Servește alături de pilaf.